Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

  av Øyvind Grønbech og Gøril Benum. Første bok i den spennende barneserien om den morsomme gjengen i Flybyen. Nydelig illustrert historie om Trixy som er klar til å overta som redningshelikopter i Flybyen. Vil hun bestå opptaksprøven?

  Langt oppe mot nord, over fjell og innover fjord, der finner du Flybyen. Sammen med innbyggerne i Flybyen blir du tatt med på spennende, morsomme og dristige eventyr. Både inne i byen og oppe i lufta får du være med på lek, moro og nye utfordringer.

  I redningshelikopteret Trixy – gjennom ild og vann, blir du tatt med på to spennende redningsoppdrag sammen med Trixy og hennes læremester Storm.
  Storm skal gå av med pensjon og Trixy er klar til å overta som redningshelikopter i Flybyen. Vil hun bestå opptaksprøven?
  I Flybyen kan allting skje.
   
  Målgruppe: barn mellom 5 og 10 år. 
   
  ”Når kommer Flybyen 2?” var den spontane reaksjonen fra elevene i 3 klasse, etter høytlesing fra læreren ved en av barneskolene i Bodø.
  Allerede over 800 solgte eksemplarer.

  Flybyen er blant de første i Norge med barnebok skrevet med Dyslexiefont, en font som er lettere å lese for dyslektikere.
   
  Av Øyvind Grønbech, Gørill Benum, Terje Dalhaug og Remi Olsen.

  NOK 249.00